CARXOFES, ESPARRECS I ROVELLONS

carxofesINGREDIENTS:

  • 2 carxofes
  • 6 esparrecs
  • 2 grans d’all
  • julivert
  • sal
  • oli
  • uns rovellons

PREPARACIÓ:

Netegem i tallem els rovellons i reservem

Tallem la part dura dels esparrecs i reservem

Netegem i tallem les escarxofes i posem unes gotes de llimona perque no s’oxidin i reservem

En una paella fregim els rovellons  i a la planxa i coem les carxofes i els esparrecs

Piquem una mica d’all i julivert i afagim a els rovellons i salem

Ampletem i salem les verdures amb sal maldón

Aprofitem els ultims rovellons de la temporada

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s