INGREDIENTS:
- 185g. de farina de cigrons
- 130g. de sirope d’agave
- 1 culleredeta de bicarbonat
- 1/5 culleredeta de sal
- 3 cullerades de cacau pur
- 1 culleredeta de vinagre
- 75g. d’oli
- 1 culleredeta de vainilla
- 1/4 de culleredeta de canyella
- 240g. d’aigua
- 150g. de nata sense lactosa
- 150g. de xocolata
PREPARACIÓ:
Preescalfem el forn a 170º
En un vol barrejem tots els ingredients, menys la nata i la xocolata que quedi ben berrejat i reservem
Untem un motlle amb spray de mantega
Avoquem dins el motlle i enfornem durant uns 35 minuts , sempre comprovant que sigui cuit amb un escuredents
Un cop cuit deixem refredar sobre una reixeta i un cop fret desmotllem
Mentres preparem la ganache de xocolata
Posem la xocolata i la nata sense lactosa dins un casso la posem al foc que se desfasi la xocolata
Deixem refredar una mica
Ara l’avoquem sobre el pastis que el cobrexi tot
Avui le fet per el aniversari de la meva filla, l’hem adornat amb unes flors de sucre i amb nissos de colors
Una resposta a “PASTIS DE XOCOLATA SENSE OUS I FARINA”