PASTIS DE XOCOLATA SENSE OUS I FARINA

pastis-sense-glutenINGREDIENTS:

  • 185g. de farina de cigrons
  • 130g. de sirope d’agave
  • 1 culleredeta de bicarbonat
  • 1/5 culleredeta de sal
  • 3 cullerades de cacau pur
  • 1 culleredeta de vinagre
  • 75g. d’oli
  • 1 culleredeta de vainilla
  • 1/4 de culleredeta de canyella
  • 240g. d’aigua
  • 150g. de nata sense lactosa
  • 150g. de xocolata

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 170º

En un vol barrejem tots els ingredients, menys la nata i la xocolata que quedi ben berrejat i reservem

Untem un motlle amb spray de mantega

Avoquem dins el motlle i enfornem durant uns 35 minuts , sempre comprovant que sigui cuit amb un escuredents

Un cop cuit deixem refredar sobre una reixeta i un cop fret desmotllem

Mentres preparem la ganache de xocolata

Posem la xocolata i la nata sense lactosa dins un casso la posem al foc que se desfasi la xocolata

Deixem refredar una mica

Ara l’avoquem sobre el pastis que el cobrexi tot

Avui le fet per el aniversari de la meva filla, l’hem adornat amb unes flors de sucre i amb nissos de colors

 

Anuncis

Una resposta a “PASTIS DE XOCOLATA SENSE OUS I FARINA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s