MINI EMPANADA DE TONYINA

INGREDIENTS:

1 ceba tendre

1 tomáquet madur o salsa de tomáquet

1 ou dur

1 llauna petita de tunyina

pasta de full

PREPARACIÓ:

En una paella fregim una mica la ceba,i afagim la salsa de tomáquet a fregir una mica

Quan tinguem el sofregit fet i afagim la llauna de tonyina sense l’oli i l’ou dur una mica picat

Preescalfem el forn a 200º

Posem la meitat de una pasta de full en una plata de forn i afagim el farcit a la meitat de la pasta

Ara doblegem la pasta de full i tapem el farcit i pintem amb ou

i enfornem uns 25 minuts ,sempre vigilant que cada forn es diferent

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s