PASTIS DE CARXOFES

INGREDIENTS:

unes carxofes

1 ceba ratllada

oli

pebre

4 ous

300g. de beguda de vegetal

60g. de formatge parmassa

1 tomaquet ratllat

4 fulles de pasta filo

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 175º

Netejem les carxofes i les bullim amb sal uns 15 minuts i un cop cuites escurrem i deixem refredar

Mentres posem una paella al foc amb oli i afagim la ceba i la poxem  una mica i afagim el tomáquet  i coem  uns minuts, treiem del foc i afagim la resta d’ingredients menys les

carxofes i remnem tot

En un motlle rodo i posem una fulla de pasta filo i la pintem amb oli i aixi les 4 fulles, i afagim la berreja de la paella i ara i posem les carxofes  i  enfornem uns 25 minuts

I un’altre manera de menjar carxofes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s