CREMA DE GAMBES (THERMOMIX)

 

INGREDIENTS:

200g. de gamba

250g. de ceba

60g. d’oli d’oliva

1’500g. de fumet

1c.c. pebre vermell

25g. de connyac

70g. de galetes Inca

100g. d’nata

sal

pebre

PREPARACIÓ:

Posem la ceba,l’oli al got de la maquina ,trosseguem 5 seg. vel.4 -5 i ara sofregim 20 minuts 120º vel.1

Afagim el cap i les closques de les gambes i sofregim 10 minuts 120º vel.2

Afagim el fumet i el pebre vermell i bullim 15 minuts a 100ºvel.1

Ara colem amb colador fi  espremem be  rentem el got i tornem a posar el caldo, afagim la sal,el pebre, el conyac i les galetes  i bullim 15 minuts 100º vel.1

Triturem 1 minut vel.10 ,

Si posem nata  es el moment de posarla

Ara fregim  les gambes una mica sal pebrem

Posem la crema als gots  i afagim dos gambes  a cada got i servim

Una crema molt bona com entrant per NADAL

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s