INGREDIENTS:
200g. de gamba
250g. de ceba
60g. d’oli d’oliva
1’500g. de fumet
1c.c. pebre vermell
25g. de connyac
70g. de galetes Inca
100g. d’nata
sal
pebre
PREPARACIÓ:
Posem la ceba,l’oli al got de la maquina ,trosseguem 5 seg. vel.4 -5 i ara sofregim 20 minuts 120º vel.1
Afagim el cap i les closques de les gambes i sofregim 10 minuts 120º vel.2
Afagim el fumet i el pebre vermell i bullim 15 minuts a 100ºvel.1
Ara colem amb colador fi espremem be rentem el got i tornem a posar el caldo, afagim la sal,el pebre, el conyac i les galetes i bullim 15 minuts 100º vel.1
Triturem 1 minut vel.10 ,
Si posem nata es el moment de posarla
Ara fregim les gambes una mica sal pebrem
Posem la crema als gots i afagim dos gambes a cada got i servim
Una crema molt bona com entrant per NADAL