TATIN DE FOIE I POMA

INGREDIENTS:

12 cassoletes

3 pomes

20g. de mantega

1 c.s.  de sucre de canya

100g. de foie micuit

PREPARACIÓ:

Pelem les pomes i les tallem a daus petits i les posem a la paella amb la mantega i el sucre  fins que estiguin cuites i caramelizades i reservem

Posem el micuit dins una maniga pastissera i  aixafem per fer-lo cremos

Muntem les cassoletes amb una mica de micuit i les pomes cuites al damunt

I per Festes de Nadal i posem una estrella de pa bimbo torrat o de pasta de full

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s