BACALLA AL FORN AMB ESPARRECS,XIPS DE CARXOFES I ALLIOLI DE POMA

INGREDIENTS:

2 talls de bacalla dessalat

uns esparrecs

2 carxofes

ALLIOLI POMA

1 poma golden

1 gra d’all sense grill

sal

1 rovell

1 rejoli de llimona

oli d’oliva

PREPARACIO:

Preescalfem el forn a 180º

ALLIOLI

Pelem i treiem el cor de la poma, la tallem i posem llimona

Posem aigua al foc i quan bulli i afagim la poma i coem, un cop cuita  colem i deixem refredar

Posem la poma  al pot minipimer i axafem, afagim la sal l’all,el rovell i axafem tot ara i afagim oli a poc a poc i fem com un allioli normal i reservem

Posem el bacalla i els esparrecs a la plata del forn i posem l’allioli  sobre el bacalla i salpabrem els esparrecs i enfornem a 180º fins que estigui cuit

Mentres netegem i rentem les carxofes les tallem fines i les fregim amb forsa oli que quedint cruixents

I ja podem servir un’altre manera de menjar bacalla

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s