INGREDIENTS:
2 talls de bacalla dessalat
uns esparrecs
2 carxofes
ALLIOLI POMA
1 poma golden
1 gra d’all sense grill
sal
1 rovell
1 rejoli de llimona
oli d’oliva
PREPARACIO:
Preescalfem el forn a 180º
ALLIOLI
Pelem i treiem el cor de la poma, la tallem i posem llimona
Posem aigua al foc i quan bulli i afagim la poma i coem, un cop cuita colem i deixem refredar
Posem la poma al pot minipimer i axafem, afagim la sal l’all,el rovell i axafem tot ara i afagim oli a poc a poc i fem com un allioli normal i reservem
Posem el bacalla i els esparrecs a la plata del forn i posem l’allioli sobre el bacalla i salpabrem els esparrecs i enfornem a 180º fins que estigui cuit
Mentres netegem i rentem les carxofes les tallem fines i les fregim amb forsa oli que quedint cruixents
I ja podem servir un’altre manera de menjar bacalla
Una resposta a “BACALLA AL FORN AMB ESPARRECS,XIPS DE CARXOFES I ALLIOLI DE POMA”