BUNYOLS DE BACALLA

 

INGREDIENTS:

100g. de bacalla dessalat

1 gra d’all

75g.aigua

50g. de farina

1 ou gros o 2 petits

30g. oli

oli per fregir

PREPARACIÓ:

En un casso i posem oli el posem  al foc i fregim l’all picat, i afagim el bacalla desfilat i saltegem i afagim l’aigua i tenim al foc que bulli, quan bulli apartem

del foc i afagim la farina i remenem  i tornem a posar al foc  i remenem una estona, posem la massa en un bol que refredi, un cop tebia i afagim l’ou i

remenem si fa falta i afagim l’altre ou  , a de quedar una massa esponjosa

Posem la paella al foc amb oli, un cop calent amb una cullera agafem una mica de pasta i coem, un cop cuits els posem sobre paper de cuina i servim calents

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s