CALAMAR A LA ROMANA

INGREDIENTS:

1 calamar gran

1 ou

sal

150g.farina

175 aigua freda

1 pols bicarbonat

aigua amb gas

una mica mes de farina per passar les anelles de calamar

oli

PREPARARIÓ:

Netegem i tallem el calamar, aixuguem amb paper cuina

Batem l’ou i afagim la resta d’ingredients i per ultim l’aigua amb gas

Posem una paella al foc amb oli ,enfarinem una mica les anelles i seguidament les passem per la pasta per arrebossar i les posem a la paella

Un cop cuits els posem sobre paper cuina per treure  l’oli i servim

Podem servir amb unes rodelles de llimona

Un bon aperitiu

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s