FLAM D’OU

INGREDIENTS:

500g. llet

100g. sucre

4 ous

1 branca canyella

1 baina vainilla o unes gotes de vainilla

pell de llimona

sucre per caramel

PREPARACIÓ:

Escalfem la llet, el sucre,canyella,vainilla i pell de llimona i deixem infussionar

Mentres fem el caramel

Posem sucre, un rajoli d’aigua i unes gotes de suc de llimona al foc i fem un caramel daurat

Batem els ous, colem la llet i l’afagim als ous

Repartim el caramel en flameres i afagim la berreja de llet i ous

Els coem al bany maria al forn uns 25 minuts a 150º

Son uns flams molt bons i casolans

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s