ARROS FRED DE BACALLA I FRUITS SECS

 

INGREDIENTS:

  • 400g, de bacalla dessalat sense pell
  • 1/5 l. d’oli d’oliva
  • 200g. d’arros vaporitzat
  • 500g. d’aigua
  • 4 alls tendres
  • 40g. de panses
  • 20g. de festucs
  • 20g. d’avellanes
  • 20g. de datils sense pinyol
  • sal
  • pebre
  • julivert

PREPARACIÓ:

Posem l’arros a bullir segons les indicacions del paquet ,rentem , escorrem i reservem

Escalfem amb una cassola l’oli a uns 80º,i afagim el bacalla apaguem el foc i deixem confitar uns 5 minuts, escurrem i reservem

Piquem els alls els sofregim amb l’oli de confitar el bacalla

En un vol berregem les panses, els datils tallats,els alls cuits,l’arros i el bacalla tallat a daus, amanim amb oli de confitar el bacalla rectifiquem de sal i guardem a la nevera fins el moment d servir

Abans de servir i afagim els festucs i les avellanes   i servim

Un’altre manera de menjar arros i bacalla

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s