FLAM DE CARBASSA

INGREDIENTS:

  • 200g. de carbassa cuita
  • 50g. de xocolata blanca
  • 80g. de llet condensada
  • 3 ous
  • canyella
  • vainilla

PREPARACIÓ:

Posem una carbassa al forn partida per la meitat a 190º uns 40 minuts

Un cop cuita li treiem la pell i les llavors i en pesem uns 200g.

Posem els 200g. de la carbassa encare calenta junt amb la xacolata i triturem i ara afagim la llet, els ous, una culleredeta de vainilla i de canyella i berregem tot

Repartim la berreja en flameres i els coem al bany maria uns 45 minuts a 140º

Un cop cuits els deixem refredar, son molt bons un dia per l’altre

Anuncis

Una resposta a “FLAM DE CARBASSA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s