PATE VEGETAL

INGREDIENTS:

1 vas de fasols cuits

3 cullerades de farina d’atmetlla

1 cullerada de tahini

1 cullerada de miso

una mica de suc de llimona

una mica de gingebre ratllat

unes pipes

oli

pebre vermell dolç

PREPARACIÓ:

Triturem els fasols i un cop triturats berregem tot menys l’oli,pebre i les pipes

Un cop tot triturat i berrejat posem en un vol per servir i afagim oli d’oliva una mica de pebre vermell dolç i les pipes

i tenim un pate vegetal,sa, bó i diferent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s