FLOR DE PASTA FILO

INGREDIENTS:

10 fulles de pasta filo

oli d’oliva

200g. de llet(a casa beguda  de civada)

150g. de nata svegetal

1 branca de canyella

ratlladura de taronja i de llimona

3 ous

150g. de sucre morero

una mica de caneyella en pols

3 cullerades de mel

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 200º

Posem paper de forn dins un motlle de 20cm de diametre

I posem una mica de canyella al fons del motlle

Pintem una fulla de filo amb oli i la plegem en forma d’acordeo i despues l’enrrotllem sobre ella mateixa i la posem al mitg del morlle i ara pintem un’altre fulla li donem la

forma d’acordeo i la posem al voltant de la que tenim al mitg  i aixi totes les fulles

, i posem una mica de canyella i enfornem uns 15 minuts

Mentres en un casso i posem la beguda de civada, la nata, les pells de taronja i llimona i el cano de canyella i posem al foc a bullir i un cop arrenqui el bull treiem del

foc i deixem refredar

En un bol batem els ous,i el sucre

Colem la llet i afagim als ous i berrejem tot i reservem

Despues dels 15 minuts de forn treiem el motlle i avoquem la crema i enfornem uns 15, 20 mints mes

Quan la treiem del forn i posem la mel

Unes postres bones

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s