SALMÓ MARINAT

INGREDIENTS:

200g. de filet de salmó

150g. de sal

100g. de sucre

pell de taronja i llimona

pebre negre,de jamaica, sichuan,

unes torredetes

100g. de mantega pomada

julivert,frigola,romani

PREPARACIÓ:

Congelem el salmó 24 hores i deixem descongelar a la nevera

Un cop tinguem el salmó descongelat berregem la sal, el sucre, les pells de citrics i els pebres i cubrim el tall de salmó i guardem a la nevera 24 hores

Ara si tenim la mantega pomada i berregem les herbes aromaticas ven picades , un cop tot berrejat posem hem film i guardem a la nevera

Ara podem filatejar el salmó, podem posar una torredeta i al damunt untem amb la mantega d’herves i a sobre el salmó filatejat

Un bon aperitiu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s