ENSAIMADA SALADA

INGREDIENTS:

8 fulles de pasta filo

3 ous

2 llaunes de tonyina

1 tomaquet

1 ceba tendre

sal

oli

mantega

PREPARACIÓ:

Agafem 2 ous i els bullim i un cop bullits deixem refredar

En una paella i posem una mica d’oli i ratllem la ceba i la afagim a la paella i la poxem una mica, ratllem el tomáquet i afagim i coem junt a la ceba

Mentres palem els ous i tallem petits

En un bol i posem el sofregit i afagim els ous tallats petits i les 2 llaunes de tonyina i remenem tot comprovem de sal

Mentres preescalfem el forn a 180º

Posem paper de forn a la plata

Desfem la mantega

Posem dos fulles de paper de forn sobre el marbre un al costat de l’altre , al damunt i i posem 2 fulles de pasta filo una al costat de l’altre i pintem amb la mantega pomada i

posem 2 fulles mes i aixi les altres fulles i a sobre al mig de les fulles el farcit

Ara doblem la pasta en forma de cilindra i li donem la forma d’ensaimada

Hem l’altre ou que ens ha sobrat  pintem la ensaimada i enfornem uns 20 minuts pero sempre comprovant el forn perque cada forn es diferent

i tenim un aperitiu diferent i amb un farcit com el de les crestes

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s