INGREDIENTS:
6 llesques de pa de motlle sense crosta
30g. de sucre
1 raig de llimona
30g. d’aigua
1 c.p. de maicena
1 poma
1 pera
1/5 mango
1 platan
15 g. mantega
sucre
canyella
PREPARACIÓ:
Tallem la poma i la pera a cuadrets petits
Posem a la paella la poma i la pera, el 30g. de sucre i el suc de llimona i posem al foc deixem que caramelitzi i mentres berregem l’aigua amb la maicena i
afagim deixem al foc que espesi i deixem refredar
Hem un corró aprimem les llesques de pa
Tallem el mango i el platant tambe a quadrets petits,i afagim a la poma i pera un cop estigui freda
Preescalfem el forn a 180º
Farcim les llesques de pa com si fos un canaló
Desfem la mantega i pintem els canalons i escampem sucre i canyella
Enfornem uns 15 minuts
I unes postres de fruita molt bones