TORTAS DE ARRÓS

INGREDIENTS:

60g. arrós inflat

30g. avellanes crues

30g.festucs crus

30g. de berreja: pinyons,panses,pipes carbassa i pipes girasol

90g. xocolata

PREPARACIÓ:

Piquem una mica la fruita seca

Desfem la xocolata al bany maria

En un bol berrejem tot

I fem les tortas

Posem paper de forn en una plata i posem les tortes i deixem que quedint preses si fa molta calor les podem posar a la nevera

Son molt bones per mig mati i  mitja tarde picar una mica

A els meus nets  els agradant molt aquestes son amb xocolata negra,les podem fer amb xocolata amb llet o blanca

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s