CRESTES D’ESPINACS

INGREDIENTS:

1 manat d’espinacs frescos

1 all tendre

panses

pinyons

sal

oli

formatge parmassa

PREPARACIÓ:

Rentem els espinacs varies vegades, els tallem la cama i tallem petits i reservem

Posem oli a la paella i posem el all tallat petit a poxar una mica i afagim les panses i pinyons i saltagem tot junt una mica i reservem

A la mateixa paella posem una mica d’oli i afagim els espinacs i poxem una mica que perdint tota l’aigua i quan han reduit i afagim l’all,panses i pinyons

reservats, posem sal i remenem tot junt a la paella, reservem dins un’escurredora

Mentres preescalfem el forn  a 200º

Posem paper de forn a la plata i posem les crestes, les farcim amb una cullerada de farcit i ratllem parmassá

Ara tanquem les crestas i les pintem amb ou

Enfornem uns minuts que quedint rosetes

Unes crestas molt bones d’espinacs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s