INGREDIENTS:
250g. d’aigua
1 pastilla de llevat fresc
20g. d’oli d’oliva
500g. de farina de força
1 culleredeta de sucre
2 culleredetes de sal
unes nous pecanes
unes pipes de girasol
unes pipes de carbassa
uns quants festucs
una bossa per anar forn
PREPARACIÓ:
Posem a la maquina l’aigua,oli i el llevat 1 minut,temp.37º vel.2
Afagim la farina, el sucre i la sal , berrejem 15 seg.vel.6
Ara 3 minuts vel.espiga sense cubilet, al ultim minut i afagim les pipes,les nous i els festucs
Posem una mica de farina sobre el marbre i posem la massa i li donem la forma que li vulguem donar, amb un ganivet li fem uns talls i posem una mica de farina al demunt
Posem una mica d’oli dins la bossa i afagim la massa del pa tanquem la bossa
Posem al forn ,forn fret posem temperatura a 200º durant 40 minuts
Un cop surt del forn treiem de la bossa i deixem refredar, i el podem tallar i provar