APERITIU DE VIEIRES I PARMASSA

INGREDIENTS:

4 vieires petitones sense coral (congelades)

unes fulles d’enciam

unes llesques de parmassa

pebre rosa

sal maldon o sal himalaya

vinagre de poma

oli d’oliva

suc llimona

PREPARACIÓ:

Descongelem les vieires,les tallem a daus i les saltajem a la paella amb oli d’oliva

Fem una vinagreta:

En un bol posem  vinagre,oli d’oliva i suc de llimona  sal i pebre i batem  una mica que quedi tot berrejat

Ara posem les fulles d’enciam en una cullera per aperitiu  una llesca de parmassa i els daus de vieira amanim amb la vinagreta i al damunt el pebre rosa i la sal d’himalaya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s