CARQUINYOLIS DE FESTUCS

INGREDIENTS:

175g. de farina

80g. de sucre moreno

1/5 c.p. de gingebre ratllat

5g. de llevat

2 ous

pell de taronja ratllada

pell de llimona ratllada

1 rajoli d’amaretto (opcional)

80g. de festucs crus

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 170º

En un bol berrejem la farina,el sucre, el gingebre i llevat que quedi molt berrejat,ara afagim i ou i una clara,les pells ratllades i l’amaretto berregem ,ara posem una mica de

farina al demunt del marbre i posem la berreja i remenem amb les mans i afagim els festucs ,i quan lo tenim tot berrejat li donem la forma d’una barra , pintem amb el rovell

Posem paper a la plata del forn i posem la barra de festucs i enfornem uns 30 minuts

Ara treiem del forn deixem refredar una mica , els tallem  tornem a posar a la plata i posem al forn 5 minuts per cada costat

I tenim uns carquinyolis de festucs molt bons

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s