CLOISSES AMB SALSA

INGREDIENTS:

300g. de cloisses

3 grans d’all

1 grapat de julivert

sal

oli

1 cullerada de maicena

PREPARACIÓ:

Posem les cloisses amb aigua i sal una hora mes o menys per si  tenen sorra

Rentem les cloisses

Ara les  posem dins  un cassó i les obrim al vapor

En una paella amb oli i posem els alls laminats i el julivert i confitem, un cop confitat i afagim una cullerada de maicena remanem be i coem la maicena ara i afagim caldo que

han fet les cloisses al obrirles i remenem tot i afagim les cloisses que facin la xup xup tot junt, comprovem de sal i si ni falta li afagim

I tenim un plat facil i diferent de menjar les cloisses

Bon profit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s