CROQUETES DE BACALLÁ

INGREDIENTS:

200g. de bacallá  al punt de sal

1 ceba tendre

1 cullerada de farina

1 got de llet

oli

sal

pebre negra

ou

pa ratllat

PREPARACIÓ:

Posem oli en una paella i afagim la ceba ratllada i confitem ,afagim la farina i coem, un cop cuita i afagim la llet i fem la beixamel, salpebrem i afagim el bacalla tallat a daus

petits, remanem tot uns minuts que ens quedi tot lligat

Posem en una plata plana i tapem en film que no faci crosta i un cop freda la posem a la nevera un dia per l’altre

Ara donem forma a les croquetes les pasem per ou i despues per pa ratllat

I les fregim amb una paella amb força oli , un cop fregides les posem sobre paper de cuina i servim

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s