INGREDIENTS:
200g. d’arrós bomba
600g. de caldo o aigua
1 tall de bacalla al punt de sal
1/5 porro
1 ceba tendre
1 all tendre
1 pastanaga
1 tros de moniato
2 carxofes
1 tall de carbassa
1/5 carbasso
1/4 d’alberginia
brocoli
2 tomaquets
sal
oli
2 grans d’all
PREPARACIÓ:
Netegem les verdures, ratllem el tomáquet
Tallem les verdures a daus al nostre gust
Posem oli a la paella, la posem al foc i i afagim les verdures i les sofregim al nostre gust a casa ens agradent al dente,despues i afagim el tomaquet ratllat i sal pebrem
Mentres posem oli en un cassó al posem al foc a foc mig i afagim 3 grans d’alls i confitem l’all,un cop confitat l’all i afagim els daus de bacallá i les pells del bacallá a confitar,
Un cop confitat reservem
Ara posem a escalfar el caldo o aigua
Posem l’arrós a la paella de les verdures remenem que s’integri tot i afagim l’aigua calenta tastem de sal i rectifiquem i coem uns 15 minuts
Als ultims minuts i afagim els daus i de bacallá
I un bon arrós per un bon dinar
bon profit