PA DE PESSIC SENSE OU I SENSE LACTICS

INGREDIENTS:

300g. de beguda de cibada

300g. de farina

50g. d’oli

180g. de sucre moreno

pell de taronja ratllada

1 platan madur

1 sobre de llevadura

un pols de sal

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 190º

En un bol berrejem la beguda de cibada, l’oli i el sucre  un cop ben berrejat i afagim la pell taronja ratllada i la farina i per ultim el platan aixafat

Untem un motlle amb mantega i farina o spray de mantega i avoquem la berreja

Enfornem a 190º uns 3o minuts sempre dependra de la mida de motlle i del forn

I  tenim un pa de pessic per aquestes tardes a casa, que podem  acompanyar de un té o un llet i café

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s