COCA DE PASTA DE FULL AMB VERDURES

 

INGREDIENTS:

1 base de pasta de full

1 carxofa

carbasso

alberginia

carbassa

ceba tendre

brocoli

salsa de tomáquet

formatge

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 200º

Posem paper de forn a la plata

I afagim la pasta de full untem amb salsa de tomáquet  (casolana)

Netejem i tallem les verdures i coloquem sobre  la salsa i afagi un pols de sal un bon raig d’oli d’oliva i uns talls de formatge

Enfornem a 200º uns 15 minuts ,sempre vigilant que cada forn es diferent

Una piza diferent de confinament i de sobres de nevera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s