PA DE PESSIC DE POMA

 

INGREDIENTS:

125g. de llet sense lactosa

150g. de sucre moreno

3 ous

170g.de farina

100g. d’oli suau

1/5 sobre de llevat

1 pols de sal

pell de llimona ratllada

4 pomes

gelatina de poma

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 175º

Berregem la llet,els ous, el sucre, l’oli i ratlladura de llimona en un bol fins aconseguir una textura fina i afagim la farina tamisada,el llevat la sal i per ultim dos pomes pelades

i tallades a dauets petits i remenem tot

Untem un motlle amb spray de mantega i avoquem la berreja

Pelem i tallem les altres dos pomes i les possem sobre la berreja

 

 

I enfornem uns 35 minuts

Un cop cuita i refredada i podem pintar amb gelatina de poma

I un bon berenar i esmorsar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s