CANALONS D’ESPINACS

 

INGREDIENTS:

1 manat d’espinacs

uns pinyons

unes panses

1 cullerada de farina

1 got de llet (sense lactosa)

sal

pebre

formatge ratllat

PREPARACIÓ:

Rentem els espinacs , els tallem i treiem la cama i els pasem per la paella, mentres posem les panses en remull

Ara afagim les panses i els pinyons a la paella i remenem tot

Mentres posem oli en un’altre paella i sofregim la farina i afagim la llet que cogui tot afagim sal i una mica de pebre, i fem la beixamel

Ara agafem dos cullerades de la beixamel i l’afagim als espinacs que quedi tot intregat, i deixem refredar

Mentres posem aigua en una olla amb sal i un raig d’oli  a bullir i couem les plaques de canalons

Un cop cuits els posem amb aigua freda i despues sobre el marbre i els umplim amb els espinacs i posem a la plata i posem la resta de beixamel per sobre i formatge ratllat i

gratinem

 

En un manat d’espinacs he fet 8 canalons

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s