BUNYOLS DE CREMA

INGREDIENTS:

PASTA CHOUX:

125ml. d’aigua

75g. de farina

60g. de mantega

3 ous

sal

CREMA:

500ml.de llet (jo he posat sense lactosa)

4 rovells

100g. de sucre

40g. de maicena

pell de llimona

canyella

PER FER ELS BUNYOLS:

300g. de pasta choux

100g. de crema pastissera

sucre

anis

oli suau

PREPARACIÓ:

PASTA

Posem l’aigua , la mantega,un pols de sal al foc en un casso, ,quan la mantega estigui desfeta i l’aigua bulli tamisem la farina i la posem tota de un sol cop,

la deixem coure fins que se desfaci de les parets del casso

Treiem del foc i afagim els ous de un en un i remenem,que quedi tot integrat i reservem

CREMA

Desfem la maicena amb una mica de llet freda i reservem

Posem la resta de llet al foc amb la pell de llimona, la canyella i el sucre i quan arrenqui el bull treiem del foc i deixem infucionar i refredar

Ara berregem els rovells amb la llet que hem desfet la maicena ,un cop la llet que hem escalfat ja se aixi refredat una mica la barregem a la maicena i els ous

La colem i posem al foc sense deixar de remenar, que espesseixi  i reservem

BUNYOLS

Berregem 300g. de pasta choux amb 100g. de crema

Posem oli amb una olla petita al foc i amb l’oli calent i aboquem unes porcions de la massa

Encare calent els pasem per anis i sucre

Uns bons bunyols de crema

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s