INGREDIENTS:
PASTA CHOUX:
125ml. d’aigua
75g. de farina
60g. de mantega
3 ous
sal
CREMA:
500ml.de llet (jo he posat sense lactosa)
4 rovells
100g. de sucre
40g. de maicena
pell de llimona
canyella
PER FER ELS BUNYOLS:
300g. de pasta choux
100g. de crema pastissera
sucre
anis
oli suau
PREPARACIÓ:
PASTA
Posem l’aigua , la mantega,un pols de sal al foc en un casso, ,quan la mantega estigui desfeta i l’aigua bulli tamisem la farina i la posem tota de un sol cop,
la deixem coure fins que se desfaci de les parets del casso
Treiem del foc i afagim els ous de un en un i remenem,que quedi tot integrat i reservem
CREMA
Desfem la maicena amb una mica de llet freda i reservem
Posem la resta de llet al foc amb la pell de llimona, la canyella i el sucre i quan arrenqui el bull treiem del foc i deixem infucionar i refredar
Ara berregem els rovells amb la llet que hem desfet la maicena ,un cop la llet que hem escalfat ja se aixi refredat una mica la barregem a la maicena i els ous
La colem i posem al foc sense deixar de remenar, que espesseixi i reservem
BUNYOLS
Berregem 300g. de pasta choux amb 100g. de crema
Posem oli amb una olla petita al foc i amb l’oli calent i aboquem unes porcions de la massa
Encare calent els pasem per anis i sucre
Uns bons bunyols de crema