CREMA DE CARXOFES D’APROFITAMENT

INGREDIENTS:

Les fulles de carxofa que quedent despues de netejarles

una patata

un porro

1 ceba

pernil

unes galetes Quely

aigua

PREPARACIÓ:

En una olla i posem la ceba i el porro tallat amb oli a sofregir i cop sofregit i posem les fulles  de les carxofes, una patata i cobrim d’aigua i deixem bullir fins

que estiguin cuites

Un cop cuites triturem molt triturat i colem amb  un colador de malla fi

En una paella i sofregim una mica els encenalls de pernil

Servim i acompanyem dels encenalls de pernil i de unes galetes Quely o crustons de pa

Una manera d’aprofitar les fulles de les carxofes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s