MOUSSE DE GAMBA

INGREDIENTS:

150g. de gamba vermella pelada cuita

150g. de maionesa

150g. de nata

4 fulles de gelatina

sal

pebre

PREPARACIÓ:

Hidretem les fulles de gelatina amb aigua freda

Posem a la batedora  la gamba, la mahonesa, la sal i pebre triturem que quedi molt fii reservem

Ara montem la nata  i reservem

Desfem la gelatina amb dos cullerades d’aigua calenta i deixem refredar

Ara berregem la nata amb les gambes amb una espatula i per ultim i afagim la gelatina

Posem la berreja en una maniga passtisera i reservem a la nevera un minim de 4 hores

I podem umplir cassoletes de pasta brisa,sobre una torredeta…..

Per Nadal les hem  fet en unes estrelles de pasta de full i adornat amb un trocet de gamba

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s