INGREDIENTS:
MASSA:
210g. de mantega
150g. de sucre
un pols de sal
1 ratlladura de llimona
270g. de farina
100g. farina d’ametlla
40g. d’ous
40g. de rovells
CREMA D’ATMETLLA
100g. de farina d’atmetlla
100g. de sucre
100g. de mantega pomada
1 ou
15g. de maicena
1 ratlladura de taronja
TOFFEE
1oog. sucre
150g. de nata
2 pomes
PREPARACIÓ:
MASSA
Berrejem la mantega amb el sucre i afagim la sal,les farines i la ratlladura de llimona remenem i despues els ous i els rovells tot remenat, estirem al mig de
dos papers film i congelem
CREMA
Berrejem tots els ingredients que quedi tot integrat
TOFFEE
Fem un caramel amb el sucre i anem incorporant la nata calenta i remenem deixem refredar
Preescalfem el forn a 180º
Posem paper de forn a la plata i coloquem un aro i el forrem amb la massa que hem congelat, i escampem el toffee i farcim amb la crema d’atmetlla
Tallem la poma en juliana i coloquem sobre la crema d’atmetlla
I coem al forn a 180º
Un cop freda desmotllem i posem sucre pols
Una resposta a “PASTIS DE POMA I TOFFEE”