PASTIS DE POMA I TOFFEE

INGREDIENTS:

MASSA:

210g. de mantega

150g. de sucre

un pols de sal

1 ratlladura de llimona

270g. de farina

100g. farina d’ametlla

40g. d’ous

40g. de rovells

CREMA D’ATMETLLA

100g. de farina d’atmetlla

100g. de sucre

100g. de mantega pomada

1 ou

15g. de maicena

1 ratlladura de taronja

TOFFEE

1oog. sucre

150g. de nata

2 pomes

PREPARACIÓ:

MASSA

Berrejem la mantega amb el sucre i afagim la sal,les farines i la ratlladura de llimona remenem i despues els ous i els rovells tot remenat, estirem al mig de

dos papers film i congelem

CREMA

Berrejem tots els ingredients que quedi tot integrat

TOFFEE

Fem un caramel amb el sucre i anem incorporant la nata calenta i remenem deixem refredar

Preescalfem el forn a 180º

Posem paper de forn a la plata i coloquem un aro i el forrem amb la massa que hem congelat, i escampem el toffee i farcim amb la crema d’atmetlla

Tallem la poma en juliana i coloquem sobre la crema d’atmetlla

I coem al forn a 180º

Un cop freda desmotllem i posem sucre pols

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s