COCA DE SUCRE I COCA DE CREMA THERMOMIX

 

 

 

INGREDIENTS:

500g. de farina de força

75g. de sucre

1 pols de sal

75g. de mantega a temperatura ambient

35g. de llevat fresc

3 ous

125g. d’aigua freda

pell de llimona

PREPARACIÓ:

Triturem el sucre 10s. vel.5 afagim pell llimona i triturem vel.5-10

Afagim la resta de ingredients menys el llevat i la mantega berregem 10s. vel.5, 5 minuts vel. espiga, als ultims 2 minuts afagim la mantega i llevat

Posem la massa a fermentar 1 hora  dins un bol tapat

Preescalfem el forn a 190º

Un cop fermentada dividim la massa en dos  i donem la forma a dos coques,

Avui en una  i hem possat atmetlla filatejada i a l’altre crema pastissera

Avans enfornar pintem amb ou

Enfornem a 180º uns 15 minuts

Un cop cuites i escampem anis i sucre encare calentes

Bonissimes…….

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s