INGREDIENTS:
500g. de farina de força
75g. de sucre
1 pols de sal
75g. de mantega a temperatura ambient
35g. de llevat fresc
3 ous
125g. d’aigua freda
pell de llimona
PREPARACIÓ:
Triturem el sucre 10s. vel.5 afagim pell llimona i triturem vel.5-10
Afagim la resta de ingredients menys el llevat i la mantega berregem 10s. vel.5, 5 minuts vel. espiga, als ultims 2 minuts afagim la mantega i llevat
Posem la massa a fermentar 1 hora dins un bol tapat
Preescalfem el forn a 190º
Un cop fermentada dividim la massa en dos i donem la forma a dos coques,
Avui en una i hem possat atmetlla filatejada i a l’altre crema pastissera
Avans enfornar pintem amb ou
Enfornem a 180º uns 15 minuts
Un cop cuites i escampem anis i sucre encare calentes
Bonissimes…….
Una resposta a “COCA DE SUCRE I COCA DE CREMA THERMOMIX”