CAKE DE PASTANAGA I CARBASSA

INGREDIENTS:

210 ous

300g. sucre moreno

220g. de farina

90g. atmetlla amb pols

8g. llevedura

40g. oli suau

120g. de mantega fosa

120g. pastanaga ratllada

110g de pure  de carbassa  crua

ratlladura de mandarina

1c.c. canyella

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Berregem ben berrejats els ous i el sucre

Tamisem les farines,la llevadura i la canyella i afagim al bol dels ous i remenem i afagim la mantega i l’oli per ultim la carbassa,la pastanaga i la ratlladura de mandarina

Untem un motlle amb mantega i avoquem la berreja i enfornem a 180º

Una coca molt bona per berenar o esmorsar

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s