INGREDIENTS:
300g. de sardina
farina
3 grans d’all
1 got d’oli d’oliva
1/5 got de vinagre
farigola
romani
1 cullerada de pebre vermell dolç
1 biyxo picant
sal
PREPARACIÓ:
Netegem les sardines (treiem el cap,tripes i espina) i rentem i treiem les escates i aixugem
Posem l’oli a la paella
Posem sal a les sardines,enferinem i fregim i reservem en una cassola
Colem l’oli i posem a la paella i fregim els alls sencers i afagim el pebre vermell i remenem, i afagim el vinagre a poc a poc, pot esquitxar i coem uns minuts
Posem el romani i la farigola sobre les sardines i el bitxo picant, tallat i avoquem la barreja de la paella ,oli,vinagre i alls, que quedint les sardines ven
cobertes, i deixem a la nevera (un dia per l’altre)
Es un plat molt bo pels qui ens agradent les sardines
Una resposta a “SARDINES AMB ESCABEIX”