SARDINES AMB ESCABEIX

INGREDIENTS:

300g. de sardina

farina

3 grans d’all

1 got d’oli d’oliva

1/5 got de vinagre

farigola

romani

1 cullerada de pebre vermell dolç

1 biyxo picant

sal

PREPARACIÓ:

Netegem les sardines (treiem el cap,tripes i espina) i rentem i treiem les escates i aixugem

Posem l’oli a la paella

Posem sal a les sardines,enferinem i fregim i reservem en una cassola

Colem l’oli i posem a la paella i fregim els alls sencers i afagim el pebre vermell i remenem, i afagim el vinagre a poc a poc, pot esquitxar i coem uns minuts

Posem el romani i la farigola sobre les sardines i el bitxo picant, tallat i avoquem la barreja de la paella ,oli,vinagre i alls,  que quedint les sardines ven

cobertes, i deixem a la nevera (un dia per l’altre)

Es un plat molt bo pels  qui ens agradent les sardines

Advertisement

Una resposta a “SARDINES AMB ESCABEIX

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s