SARDINES AMB ESCABEIX

INGREDIENTS:

300g. de sardina

farina

3 grans d’all

1 got d’oli d’oliva

1/5 got de vinagre

farigola

romani

1 cullerada de pebre vermell dolç

1 biyxo picant

sal

PREPARACIÓ:

Netegem les sardines (treiem el cap,tripes i espina) i rentem i treiem les escates i aixugem

Posem l’oli a la paella

Posem sal a les sardines,enferinem i fregim i reservem en una cassola

Colem l’oli i posem a la paella i fregim els alls sencers i afagim el pebre vermell i remenem, i afagim el vinagre a poc a poc, pot esquitxar i coem uns minuts

Posem el romani i la farigola sobre les sardines i el bitxo picant, tallat i avoquem la barreja de la paella ,oli,vinagre i alls,  que quedint les sardines ven

cobertes, i deixem a la nevera (un dia per l’altre)

Es un plat molt bo pels  qui ens agradent les sardines

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s