FRICANDO

INGREDIENTS:

400g. de vadella a talls prims

15g. de bolets deshidretats (ceps)

150g. de bolets (xampinyons)

sal

oli

pebre

farina

75ml. de conyac

75ml. de vi ranci

aigua

atmetlles

pinyons

galeta

julivert

1 ceba

2 tomaquets

PREPARACIÓ:

Rallem la ceba i reservem

Tambe rallem el tomáquet i reservem

Tallem els alls petits i reservem

Piquem amb molinet o un dos tres els bolets deshidretats i reservem

Posem oli a la paella i la posem al foc

Salpebrem els filets de vadella,els enferinem  i els pasem per la paella i reservem

A la mateixa paella i sofregim els ais i seguidament la ceba, un cop la ceba la tinguem confitada i afagim el tomáquet que quedi ben confitat i despres i

afagim els ceps picats, el conyac i el vi i deixem que reduexi, ara i afagim l’aigua calenta i afagim els filets de vadella i deixem coure una hora a foc vaig

Ara pasem per una paella amb una mica d’oli els xampinyons i reservem

Mentres fem la picada amb els pinyons,les atmetlles i la galeta i reservem i afagim una mica d’aigua

Quan li faltin uns 15 minuts a la vadella i afagim els xampinyons i la picada rectifiquem de sal

Es mes bo un dia per l’altre

Abans de servir i piquem una mica de julivert

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s