GAMBES AMB PRESSEC

INGREDIENS:

1 pressec

unes gambes

festucs picats

sal

oli

suc llimona

PREPARACIÓ:

Escaldem uns segons el pressec i deixem refredar

Palem les gambes  i deixem el cap, sal pebrem  i reservem

Posem la planxa al foc i coem les gambes

Mentres pelem el pressec el tallem a rodelles,

Ampletem:

Posem  les rodelles de pressec al plat i posem suc llimona,afagim els festucs picats i afagim  les gambes al demunt i amanim amb oli

d’oliva i servim

Una manera diferent de menjar les gambes

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s