AMANIDA VERDA ,FRUITA SECA I GAMBA

INGREDIENTS:

enciam de roura

poma

alvocat

fruita seca

unes gambes

sal

oli

vinagre de poma

PREPARACIÓ:

Pelem les gambes ,li fem un tall  la gamba fins la meitat de la de gamba , salem i coem a la planxa

Mentres ampletem l’amanida, posem l’enciam tallada ,la poma tallada i pelada,l’alvocat pelat i tallat, amanim amb sal , oli i el vinagre i afagim la grana seca i

i al final ls gambes

I a disfrutar del plat

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s