MADALENES DE FARINA D’ESPELTA

INGREDIENTS:

350g. de farina d’espelta

150g. d’oli d’oliva suau

50g. d’oli de coco

250g. de beguda de civada

3 ous

80g. d’agave

sal

1 sobre de llevadura

ralladura de llimona

festucs triturats

nous

avellanes

PREPARACIÓ:

Batem els ous amb el agave , despues i afagim l’oli i la beguda de civada i remenem, afagim la sal, la relladura de llimona,la llevadura i la farina i per ultim els festucs triturats,

remenem tot i posem dins els motlles de madelenes, deixem reposar uns 60 minuts

Preescalfem el forn a 200º

I posem unes nou i avellanes

Enfornem uns 15 minuts

I tenim unes bones madelenes per esmorsar i berenar

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s