PASTA FULL,CARXOFES,ESPARRECS,FORMATGE I XERRIS

INGREDIENTS:

1 base de pasta de full rodona

uns quants esparrecs

2 carxofes

6 tomàquets xerri

oli d’oliva

60g. de formatge de cabra

1 ceba tendra

parmassa ratllat

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Tallem la ceba i la fregim una mica amb oli i reservem

Tallem els esparrecs li treiem la part mes dura i els partim per la meitat, rentem i pasem per la paella i reservem

Rentem, netegem i tallem les carxofes i tambe les pasem per la paella

Posem paper de forn a la plata i posem la pasta de full, la punxem ven punxada i ara i afagim la ceba, els esparrecs,les carxofes,els tomáquets partits per la meitat i el formatge

tallat, avui en lloc de possar tot de cabra ,hem fet la meitat de cabra i l’altre meitat amb parmassa ratllat

Enfornem a 180º uns 25 minuts (sempre vigilant que cada forn es diferent)

 

Deixem refredar una mica, posem sal i un raig d’oli d’oliva i a sopar, avui hem fer la meitat parmassa i la meitat cabra perque als nostres nets els agrada mes el parmassa

I un bon sopar i facil de fer, una pizza diferent

Una resposta a “PASTA FULL,CARXOFES,ESPARRECS,FORMATGE I XERRIS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s