COCA AMB ESPECIES

INGREDIENTS:

150g. de mel

75g. de sucre muscovado

150g. de mantega

125g. de beguda de cibada

3 ous

300g. de farina integral

un pols de sal

1 sobre de llevat

5g. de canyella amb pols

2g. d’anis verd

2g. de nou moscada

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Posem un casso al foc amb la mel, el sucre i la mantega, escalfem ,treiem del foc afagim els ous i la llet remanem i per ultim i afagim la farina, la sal, el llevat i les especies

Untem un motlle amb mantega , i avoquem la berreja i enfornem a 180º uns 35 minuts

I un pa d’especies molt bó

 

Una resposta a “COCA AMB ESPECIES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s