COCA DE PASTANAGA SENSE SUCRE I FARINA INTEGRAL

INGREDIENTS:

3 pastanagues

10g. stevia

3 ous

100g. oli suau

200g. farina integral

1 sobre de llevat

100g. de yogurt

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Posem les pastanagues pelades i el yogurt a la batadora i batem que quedi tot fi i reservem

Batem els ous amb la stevia, afagim l’oli i la crema de pastanaga i yogurt remenem i afagim la farina i llevat i remenem tot

Untem un motlle amb mantega o spray de mantega i avoquem la berreja

Enfornem a 180º uns 35 minuts

Un cop fret i posem sucre glas.

Una coca per berenar o per esmorsar

Una resposta a “COCA DE PASTANAGA SENSE SUCRE I FARINA INTEGRAL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s