DAU DE BACALLÀ AMB SOBRESSADA I MEL

INGREDIENTS:

1 poma

uns daus de bacalla

sobressada

mel

oli

1 llimona

PREPARACIÓ:

Pelem i treiem el cor de les pomes i les tallem fines i els posem unes gotes de llimona i pasem per la paella que quedint una mica tobes i reservem

Posem oli en un cassó i confitem els daus de bacalla a foc vaig un cop confitats els pasem per paper de cuina per treure l’exces d”oli

AMPLETEM

Posem les rodelles de poma en un plat al damunt i posem els daus de bacalla una mica de sobressada i un rajoli de mel

I ja podem servir

Un’altre manera de fer el bacalla com entrant

 

Una resposta a “DAU DE BACALLÀ AMB SOBRESSADA I MEL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s