INGREDIENTS:
400g. de carn d’olla (pollastre,badella,chai, os espinada,pilota)
45g. d’oli d’oliva
45g. mantega
25g. de ceba
80g. de farina
400g. beguda de cibada o llet
farina
farina de galeta
2 ous
oli per fregir les croquetes
PREPARACIÓ:
Posem la carn d’olla a la maquina vigilant que no quedi cap os, 6 minuts vel.5 i reservem
Ara i posem la ceba i triturem 4 seg. vel.5 , afagim l’oli i mantega 3 minuts, varoma vel.3
Afagim la farina 1 minut 100º vel.2, afagim la beguda de cibada i 7 minuts, varoma, vel.4
Als ultims minuts i afagim la carn d’olla reservada
Ara la posem dins una plata i deixem refredar la tapem amb film
Un cop freda :
En un plat i posem farina, un altre farina de galeta i un altre ou batut
Posem oli en un casso i el posem al foc
I hem l’ajuda de dos culleredetes donem la forma a les croquetes i les pasem per farina, ou i farina de galeta i les fregim
Un cop fregides les posem sobre paper de cuina perque absorbeixi tot l’oli
I podem servir
Com aperitiu,per acompanyar ….
Si no les necesitem totes un cop passades per farina , ou i farina de galeta les podem congelar
I el dia que les volguem fer nomes caldra fregirles
Una resposta a “CROQUETES DE CARN D’OLLA (APROFITAMENT) THERMOMIX”