CROQUETES DE CARN D’OLLA (APROFITAMENT) THERMOMIX

INGREDIENTS:

400g. de carn d’olla (pollastre,badella,chai, os espinada,pilota)

45g. d’oli d’oliva

45g. mantega

25g. de ceba

80g. de farina

400g. beguda de cibada o llet

farina

farina de galeta

2 ous

oli per fregir les croquetes

PREPARACIÓ:

Posem la carn d’olla a la maquina vigilant que no quedi cap os, 6 minuts vel.5 i reservem

Ara i posem la ceba i triturem 4 seg. vel.5 , afagim l’oli i mantega 3 minuts, varoma vel.3

Afagim la farina  1 minut 100º vel.2, afagim la beguda de cibada i 7 minuts, varoma, vel.4

Als ultims minuts i afagim la carn d’olla reservada

Ara la posem dins una plata i deixem refredar la tapem amb film

Un cop freda :

En un plat i posem farina, un altre farina de galeta i un altre ou batut

Posem oli en un casso i el posem al foc

I hem l’ajuda de dos culleredetes donem la forma a les croquetes i les pasem per farina, ou i farina de galeta i les fregim

Un cop fregides les posem sobre paper de cuina perque absorbeixi tot l’oli

I podem servir

Com aperitiu,per acompanyar ….

Si no les necesitem totes un cop passades per farina , ou i farina de galeta les podem congelar

I el dia que les volguem fer nomes caldra fregirles

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s