BORRATXOS

INGREDIENTS:

PA DE PESSIC

25g. de rovell

125g. d’ou

90g. de sucre

110g. de farina

15g. de maicena

60g. de clara d’ou

25g. de sucre

YEMA

180g. d’ous

180g. de sucre

12g. de maicena

75g. d’aigua

ALMIVAR

50G. aigua

50g. sucre

PREPARACIÓ:

ALMIVAR

escalfem el sucre i l’aigua que desfaci el sucre i reservem

PA DE PESSIC

Preescalfem el forn a 160º

Muntem les clares amb els 25g. de sucre

Muntem els ous i rovells amb els 90g. de sucre i afagim la farina i maicena  tamisades, intercalant amb les clares i acabem amb les clares

Untem un motlle amb spray de mantega i avoquem la berreja

Enfornem uns 25 minuts

YEMA

Berregem la maicena i el sucre, que no faci gromolls, i afagim els ous i aigua i remenem tot

Posem al foc i remenem fins que espesseixi, colem i reservem

Tallem el pa de pessic a cuadrets

Pintem amb almivar

Escampem la yema i cremem amb una pala

I bonissim…

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s