AMANIDA DE PASTA I SALMO (APROFITAMENT)

INGREDIENTS:

pasta cuita

1 tall de salmo al vapor

uns xampinyons laminats, pasats per la paella

uns esparrecs tallats cuits

1 alvocat tallat

formatge ratllat

PREPARACIÓ:

Escalfem la pasta,els xampinyons i els esparrecs i el salmo a daus,  tallem l’alvocat

Empletem tot i afagim el formatge ratllat

Un plat complert i d’aprofitament

 

 

Anuncis

Una resposta a “AMANIDA DE PASTA I SALMO (APROFITAMENT)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s