PASTIS CASTANYES

INGREDIENTS:

300g. de castanyes pelades

300g. de llet

120g. de sucre

300g. de formatge philadelphia a temperatura ambient

1 pols de sal

unes gotes de vainilla

4 ous

PREPARACIÓ:

Posem la llet, la sal, la vainilla,el  sucre en un casso i posem al foc quan arrenqui el bull i afagim les castanyes i avaixem el foc i couem uns 20 minuts,

remenan continuament, triturem molt ben triturat i deixem refredar

Untem un motlle desmotllable amb mantega i reservem

Posem a la batedora el formatge i la crema de castanyes i batem i afagim els ous un a un i batem tot junt

Posem dins el motlle i deixem reposar un rato a la nevera

Preescalfem el forn a 175º

Un cop el forn arribi a 175º i posem el motlle i enfornem uns 50 minuts sempre vigilant perque cada forn es diferent

Un cop cuit treiem del forn i deixem refredar dins el motlle

Un cop fret desmotllem i posem sucre glas

A casa l’hem fet per aniversari de la nostre filla

Es un pastis molt suau

El vam fer e un  taller de cuina

 

 

Anuncis

Una resposta a “PASTIS CASTANYES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s