XAMPINYONS FARCITS DE VERDURES

INGREDIENTS:

4 xampinyons

pastanaga

esparrec

carbasso

uns dauets de pernil

mato

PREPARACIÓ:

Tallem la pota dels xampinyons els palem i els posem a la paella  amb una mica d’oli i tapats

Mentres pelem i tallem les verdures ben petites (si ens agradent ben cuites les passem una mica per la paella )

Sino rellenem directament els xampinyons

Preescalfem el forn a 180º

Posem els xampinyons amb una plata per forn i umplim de les verdures i agagim el pernil i una mica de mato , enfornem uns minuts a casa ens agradent les

verdures al dente

Les treiem del forn i posem una mica de sal maldon i oli d’oliva

Una resposta a “XAMPINYONS FARCITS DE VERDURES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s