INGREDIENTS:
150g. de galetes
35g. de mantega pomada
3 fulles de gelatina
350g. de nata per montar
75g. de sucre
250g. mascarpone
100g formatge untar
Cobertura de mermelada:
3 fulles de gelatina
100g. aigua
350g, de mermelada avui de pressec (amb mango es molt bona tambe)
PREPARACIÓ:
Triturem les galetes i afagim la mantega pomada i berregem
Posem una mica de la berreja dins els vassets i reservem a la nevera
Mentres remollem les fulles de gelatina amb aigua freda uns 5 minuts
Escalfem 100g. de nata junt amb el sucre i la gelatina ben escurreguda uns minuts al foc, ara i afagim la resta de nata i els formatges i berregem tot molt ben
berrejat
Posem dins els vassets i tornem posar a la nevera unes 2 o 3 hores
Remollem les geletines de la cobertura
Escalfem la mermelada al microones, un cop calenta i afagim l’aigua i la gelatina escurraguda i berrejem molt ben berrejat, deixem que refredi i afagim als
vassets i tornem a posar a la nevera una hora mes
I ja tenim unes postres diferents i bones
A casa els fem en vassets petits i els congelem
Una resposta a “VASSETS DE FORMATGE SENSE FORN”