VASSETS DE FORMATGE SENSE FORN

INGREDIENTS:

150g. de galetes

35g. de mantega pomada

3 fulles de gelatina

350g. de nata per montar

75g. de sucre

250g. mascarpone

100g formatge untar

Cobertura de mermelada:

3 fulles de gelatina

100g. aigua

350g, de mermelada  avui de pressec (amb mango es molt bona tambe)

PREPARACIÓ:

Triturem les galetes i afagim la mantega pomada i berregem

Posem una mica de la berreja dins  els vassets i reservem a la nevera

Mentres remollem les fulles de gelatina amb aigua freda uns 5 minuts

Escalfem 100g. de nata junt amb el sucre i la gelatina ben escurreguda uns minuts al foc, ara i afagim la resta de nata i els formatges i berregem tot molt ben

berrejat

Posem dins els vassets i tornem posar a la nevera unes 2  o  3  hores

Remollem les geletines de la cobertura

Escalfem la mermelada al microones, un cop calenta i afagim l’aigua i la gelatina escurraguda i berrejem molt ben berrejat, deixem que refredi i afagim als

vassets i tornem a posar a la nevera una hora mes

I ja tenim unes postres diferents i bones

A casa els fem en vassets petits i els congelem

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s